Ma - Vrij 08:30 - 17:00 | Oergongswei 3, 8629SZ Scharnegoutum | 0515 726 080        Hulp op Afstand

Microsoft 365

Veiliger en efficiënter (samen)werken

Microsoft 365

Voor een efficiënte bedrijfsvoering is het essentieel dat je simpel, snel en op een veilige manier bestanden met elkaar kan delen en bewerken. Dát is Microsoft 365 in een notendop. Wij zorgen dat alles goed werkt, dat nieuwe gebruikers snel aan de slag kunnen en staan voor je klaar bij vragen.

Het vertrouwde van Microsoft Office

Het unieke van Microsoft 365 is dat het één pakket is en dat elk onderdeel real-time met elkaar is verbonden. Met Microsoft 365 heb je toegang tot de vertrouwde programma’s van Office, zoals Word, Excel en PowerPoint. Je bestanden sla je veilig op in de cloud met OneDrive, zo kan je er altijd en overal bij. Of je nou op kantoor, onderweg of thuis werkt, je kan overal bestanden met elkaar delen en real-time samenwerken. Kortom, efficiënt, professioneel en veilig samenwerken met éen druk op de knop.

Ondersteuning van HisQ

Microsoft 365 is een geweldig product. Met HisQ wordt het alleen maar beter. Wij zorgen voor het beheer van de online werkplekken, maken een dagelijkse back-up van al de bestanden, zorgen voor een nóg betere beveiliging die we dagelijks monitoren en houden al de programma’s up-to-date. Heb je een nieuwe collega? Wij regelen dat hij meteen toegang heeft tot alle Microsoft apps en dat alles juist is ingedeeld. Kom je ergens niet uit neem dan gerust contact op met onze helpdesk, wij helpen graag. Maak je dus geen zorgen, wij regelen wat er nodig is zodat jij je werk kan doen.

Wil je meer weten over Microsoft 365 en de service van HisQ?

Neem contact met ons op

Neem gerust contact op als je benieuwd bent wat HisQ voor je kan betekenen.  Wij helpen u graag verder.

Schuiven naar boven