• +31 (0)515 726 080

 • Wie zijn wij

 • Uw ICT is onze zorg

  HisQ heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de ICT dienstverlening. Wij zorgen er voor dat u altijd en overal kunt werken. Al uw gegevens en programma’s zijn 24/7 beschikbaar, met betrouwbare en betaalbare technologie. Ons doel is om transparant te werken met eerlijke voorwaarden en heldere afspraken, zonder verborgen kosten! We doen dat op een manier die u veel tijd, geld en zorgen bespaard!

  Onze missie

  Onze missie is om werken overal en altijd mogelijk te maken! HisQ werkt op een inlevende en gepassioneerde manier aan ICT oplossingen, om jou de kans te geven je werkprocessen te optimaliseren. Kies je voor HisQ, dan kies je voor continuïteit, zekerheid en klantvriendelijkheid. Dit alles gebeurt op basis van vertrouwen. Kortom: HisQ staat voor een betrouwbare en professionele ICT-dienstverlener, waar klanttevredenheid de hoogste prioriteit heeft.

  Bij HisQ hebben wij de juiste expertise die ervoor zorgt dat u overal en altijd op een veilige manier kunt werken.

  Onze visie

  ICT is vanzelfsprekend. Het moet gewoon overal en altijd werken.

  Steeds meer bedrijven kiezen voor de kracht en de kansen van de Cloud. De nadruk komt steeds meer te liggen op de integratie van afzonderlijke informatiesystemen welke overal en altijd beschikbaar zijn via een gebruikersvriendelijke werkomgeving. Als professionele ICT dienstverlener stel je hoge eisen aan de flexibiliteit en beschikbaarheid van ICT. Veiligheid en continuïteit zijn van essentieel belang en worden geborgd door betrokken en gekwalificeerde medewerkers. Tegelijkertijd streef je naar maximale beheersing van de kosten.