• +31 (0)515 726 080

 • Octras Raadschap

 •  

  Logo Octras RaadschapOctras Raadschap is als intermediair in verzekeringen al ruim 15 jaar actief in hartje Sneek. Als een van de eerste landelijke organisaties biedt Octras B.V. u producten aan waar de provisies die tussenpersonen van banken en verzekeraars ontvangen, volledig uit de prijs van het desbetreffende product is gehaald.

  Als intermediair heeft Octras veel klantgegevens te verwerken, en vrijwel al die gegevens worden tegenwoordig digitaal verwerkt of opgeslagen. Omdat de privacy van haar klanten voor Octras voorop staat, en Octras deze privacy ook voor de toekomst graag wil kunnen blijven garanderen, waren zij op zoek naar een veilige oplossing  voor de lange termijn.

  HisQ heeft met de implementatie van de online werkplekken, de lokale data verplaatst naar de eigen beveiligde servers. Documenten en mail zijn voor het personeel op elk moment vanaf elk apparaat, via een beveiligde verbinding, te benaderen. De lokale server, en bijbehorend beheer, is hierdoor volledig komen te vervallen.

   

  Tekst WdH